Giggs: Solskjær fant vinneroppskriften allerede mot Juventus

We are finally United! (foto: united, twitter)

Kompisene Ryan Giggs og Ole Gunnar Solskjær satt for noen måneder siden og fikk med seg Mourinhos United. Nå viser det seg at Molde-treneren allerede da ubevisst forberedte seg til å få klubben på riktig spor.

Da visste Solskjær ikke at det var han som skulle bli pekt ut til å samle United noen dager før jul, men mer enn 200 kamper for United under Sir Alex har gitt ham evnen til å gjenkjenne elementer som utgjør et United-lag som vinner.

Har videreutdanning fra United-skolen.

Les: Bekreftet: Sarri får sin favoritt-spiller

Dette så han ikke denne kvelden på Old Trafford med Ryan Giggs, da United ble rundspilt av Juventus i Champions League.

De røde ble hengende etter. (foto: united, twitter)

Les: Barcelona binder Valverde til masten

– Jeg satt ved siden av Solskjær på en kamp, og han pekte det ut for meg; «Se på backene, de er ikke høyt nok opp i banen». Det var det vi var vant med, noe du forbinder med United-lag. Vi må angripe, og hvis vi er høyere opp i banen så tvinger det fram spørsmål hos motstanderen. Plutselig går det fra «Ok, det er Manchester United – vi har en sjanse i dag» til «Ok, vi må forsvare oss og ligge dypere», mimres Giggs ifølge Manchester Evening News.

Unner Solskjær suksessen, selv om han selv mistet muligheten. (foto: giggs, twitter)

Nå står Solskjær selv nede i gryta og kan ivareta Uniteds tradisjoner og filosofi. Etter seks strake seire har 45-åringen vist at han kan mer enn å slenge kritikk fra VIP-tribunen.

På lørdag er det Brightons tur til å forsvare seg mot United.

Les: Neville: Ikke tull med Manchester Uniteds grunnfilosofi!