Sommerens vinner ble taperen i januar - og omvendt. (foto: united, twitter)

Ryan Giggs er fortsatt en av de som kjenner Manchester United aller best. Først nesten tjuefem år i United-drakt, så i noen kaotiske overgangsår etter Sir Alex som trener. Derfor blir vi litt småbekymret på vegne av United-supporterne når guru Giggs tegner et kart for de neste årene som ikke leder til toppen.

Problemet til United ligger ikke hos Solskjær, men blant annet hos erkerivalen i rødt.

Liverpool kavet rundt i en halv evighet på jakt etter veien tilbake til toppen. Så ble en smilende og sympatisk tysker hentet inn til Anfield i 2015. Fem år senere står det både Champions League -og Premier League-trofe i premieskapet på Anfield.

Les: Arkadiusz Milik har gitt klar beskjed

Da Ryan Giggs fikk spørsmålet på The Greatest Game Podcasten om han var bekymret for at titteltørken til United kunne fortsette, var waliseren krystallklar.

-Ja, 100 %. Det kan gå 15, 20 år før det skjer, begynner Giggs.

Det var da voldsomt.

-Spesielt hvis Klopp og Guardiola blir værende. United har ressursene og spillerne, så vi må se mot Liverpool der det tok 30 år å vinne Premier League. De trodde etter 1990 at we´lll win it again soon. Selv for Klopp tok det fireogethalv år å vinne. Det tar lang tid, fortsetter Giggs.

Les på F7: Som en futuristisk drøm! Real Madrid åpner opp dørene til nye Bernabeu

-Hver manager og nysignering for United blir sett på som at «han vil gi oss ligatittelen» – men det er ikke sånn det er, avslutter spilleren som selv står notert med den ultimate the treble i 1998.

Denne må vi tygge litt på, Giggs.

Les: AC Milan gir grønt lys til Jens Petter Hauge