Gigantisk lønnskrav øker sannsynligheten for Manchester United

Lønnskravet til den svenske superstjernen Zlatn Ibrahimovic er av en slik at at de aller fleste klubber, til tross for gratis overgang, vil slite med å hoste opp nok penger. 

Zlatan Ibrahimovic er ferdig i LA Galaxy om noen få dager, Ifølge La Repubblica har den 38 år gamle svensken mange beilere i Italia, men lønnskravet hans er en utfordring.

Les: Van Dijk: «Vi er tilbake der vi hører hjemme»

Zlatan krever rundt 9 millioner kroner i måneden.

Møtes hans krav vil veteranen ligge på andreplass over de best betalte Serie A-spillerne etter superstjernen Cristiano Ronaldo, som tjener rundt 260 millioner kroner per sesong.

Hollandske Matthijs de Ligts årslønn er om lag 70 millioner kroner, men kan øke opp til omtrent 105 millioner kroner med bonuser.

AC Milan har allerede forsøkt seg på å forhandle frem en rabatt, men det er få som tror at det kommer til å skje, flere av de andre italienske klubbene vil også ha problemer med en så høy lønn. – På Old Trafford derimot har de mer penger enn vett og ingen problemer med å møte hans lønnskrav. Mange italienske fotballeksperter tror lønna som Zlatan krever vil effektivt sørge for at Manchester United står alene som interessent når markedet åpner.

Les på Popidol: Fotballtrener hindret ikke at laget vant med 27 mål – fikk sparken