Douglas Luiz. (foto: Aston Villa, twitter)

Dagens nyhet kommer ikke Aston Villa manager Unai Emery til å like. Douglas Luiz har vært en av hans trofaste denne sesongen. – Midtbanespilleren som ble hentet fra Manchester City sommeren 2019 har hatt en utrolig reise etter han kom til Villa Park, spesielt etter Unay Emery overtok 1.november 2022 har det tatt av.

Aston Villa landet på 4.plass denne sesongen og er klare for Champions League, den reisen kommer trolig ikke Luiz til å bli med på. Juventus har lenge vært en drøm for 26 åringen og nå får han muligheten.

For noen uker siden ga Doulas Luiz beskjed om at han ønsket å gå videre og selv det var tungt å svelge er det ikke poeng å ha en halvveis motivert spiller i stallen.

Les: Diego Alonso er på plass i Panathinaikos

Det er to år igjen av avtalen til Douglas Luiz og verdien er ifølge Transfermarkt oppe i 70 millioner euro, en sum Juventus ikke kan eller vil bruke. – I stedenfor har den gamle dame kommet opp med en byttedeal.

The Athletic melder idag at Douglas Luiz er enig med Juventus og at Aston Villa har godtatt en deal som gjør at de får to spillere i retur pluss 20 millioner euro.

Det dreiser seg om amerikaneren Weston McKennie og engelskmannen Samuel Iling Jr.

Den 26 år gamle midtbanespilleren kom til Aston Villa i 2019 og svarte på dem forrige sesong med ti mål og ti assist på 53 kamper.

Les: Snakker gjenforening for Pepe og Ronaldo mens de triller ball før EM