Sandro Tonali

Det skal noe til å sammenlignes med en av de virkelig store i Italiensk fotball, Andrea Pirlo. – Midtbanelegende la fotballskoene på hylla etter å ha avsluttet sin karrière i New York i 2017 det var første gang han spilte utenfor Italia.

For noen dager siden avsluttet AC Milan og Juventus legenden sin trenerutdannelse og er klar for å ta fatt på sin nye karriere som trener.

Les: Pirlo klar for første jobb som manager, men takket nei til Juventus!


Barcelona ekstremt interessert i Brescias Sandro Tonali, som har blitt beskrevet som ‘den neste Andrea Pirlo’

Brescia-midtbanespiller Sandro Tonali er vurdert til en av de 10 mest verdifulle tenåringene i verden, og nå skriver den italienske avisen Corriere dello Sport at Barcelona er klare til å gi et stort bud på Tonali.

Den 19 år gamle Tonali regnes for å være den mest etterspurte unge italienske spilleren.

Koster rundt 700 millioner kroner
Sandro Tonali har allerede spilt tre landskamper for det italienske landslaget, og neste sesong kan midtbanespilleren til og med bli funnet i en av verdens største klubber.

Corriere dello Sport skriver at Barcelona er klare til å betale 700 millioner for Tonali. – Brescia ennå ikke svart på tilbudet fra Barcelona. De venter trolig på budet fra Paris Saint-Germain som har både finansene i orden og interessen for Tonali.