Allegri sikter fortsatt mot toppen med et svekket Juventus.. (foto: juve, twitter)

Juventus-ledelsen må innse at Den Gamle Dame ikke er i samme posisjon som tidligere, da de største stjernene gjorde alt får å dra på seg den ikoniske Juve-drakta. Med en solid økonomisk begrensing i alt Serie A-klubben foretar seg, må kreativiteten brukes for å finne tilgjengelige forsterkninger som passer inn i profilen og innenfor klubbens handlingsrom. Kjipt, men da blir det å lete i lavere divisjoner etter undervurderte talenter.

Juventus var i flere måneder linket til Kalvin Phillips, men City-spilleren valgte tidligere i måneden å fortsette i Premier League på utleie til West Ham. Italienske Sky Sports melder Serie A-giganten nå har funnet en kandidat til den mer offensive delen av midtbanen i Championship.

LES: Tidligere Arsenal-spiller river over kontrakten på tirsdag – signerer med storklubb på onsdag

Carloz Alcaraz spiller til daglig for Southampton, der den versatile midtbanespilleren har fått med seg 47 kamper så langt for Saints (8 scoringer). 21-åringen forventes til medisinsk test på onsdag, der Juve jobber med de siste detaljene for å få på plass en leieavtale for resten av sesongen med opsjon på kjøp til sommeren, hvis forventningene møtes.

LIVE SPORTEN: Liverpool møter klubben som har sluttet å samle på andreplasser

Salernitana – Juventus