Elsker å komme! vinne og så dra videre. - Her som Premier League vinner med Chelsea

Tottenham etter å ha sparket Jose Mourinho trenger et nytt stort navn som ny manager. – En perfekt kandidat i styreleder Daniel Levy sine øyene er den rabiate og briljante italienske manageren Antonio Conte som har et rykende ferskt seriegull i lomma.

Han sa forvell til Inter Milan rimelig raskt etter de tok Serie A tittelen fordi eierne ikke var villige til å bade han og laget i cash. I noen dager, etter Londonklubben fikk et klart nei fra tidligere manager Mauricio Pochettino har det pågått forhandlinger mellom Antonio Conte sine folk og Tottenham.

Les: Thomas Tuchel: Dro heldigvis i nødbremsen noen timer etter egen signatur

Det hele var så og si i boks, Daily Telegraph skrev i går at det ikke var et spørsmål om, men når Tottenham ville presentere Antonio Conte som sin nye manager.

I dag kommer det motstridende rapporter!.

Sky Sport Italia melder at Conte fortsatt ikke overbevist om at Tottenham er en klubb som er klar til å vinne titler med en gang. Han skal ha innrømmet å ha samtaler med klubben nylig, men har lovet å vurdere muligheten for å bli manager.

Tottenhams styreleder har gitt beskjed klubben ikke har råd til å følge alle hans råd, men har lovet å komme han noe i møte, lønna på 180 millioner i året blant annet var i drøyeste laget.

Puslete: Gidder ikke jobbe med en klubb som ikke satser 100% med en eneste gang.

Problemet er Antonio Conte er på jakt etter en klubb som vil vinne noe umiddelbart og ikke bygge på lang sikt.! Tottenham virker kjedelig og alt for langsiktig.

Når ikke slik hyllest er nok som du ser under, er det klart trauste Tottenham kommer til kort.

Antonio Conte har tidligere ledet Chelsea på britisk jord, han har også erfaring fra treneroppdrag i Juventus, Siena, Atalanta, Bari og Arezzo. I tillegg har han også ledet Italias A-landslag mellom 2014 og 2016.

Les: Nagelsmann tar med seg Maxim Coupo-Moting videre