Gidder ikke å vente på muligheten. (foto: hertha berlin)

19-åringens kontrakten med Manchester City går ut til sommeren. Et kapittel er over, med tre års spill for klubben – uten det befriende gjennombruddet.

Det er ikke alle som slår gjennom i ung alder. Hvertfall ikke når du velger en klubb som Manchester City. For en nederlender går det altfor tregt hos de lyseblå.

For snart tre år siden ble Javairo Dilrosun hentet til City som en spiller for fremtiden. Da hadde unggutten vist seg frem på ungdomsnivået i Ajax og mente selv at han etterhvert ville være klar for Premier League-spill.

Etterhvert har nå blitt tre år uten at Dilrosun har bevist seg verdig til førstelaget. Det ble med U23-laget til City, noe 19-åringen ikke sier seg fornøyd med.

På torsdag ble det derfor bekreftet i Bundesliga-klubben Hertha Berlin at nederlenderen hadde takket nei til forlenget kontrakt med City, og trer på seg Hertha-drakten frem til 2022.

Herthas direktør Michael Preetz prøvde ikke å skjule sin glede over å ha kapret talentet.

-Vi har fulgt ham lenge. Han har trent både teknisk og taktisk på et høyt nivå i Ajax og Manchester City. I tillegg til å være hurtig, er han også fysisk sterk.

Nå får vi etterhvert se om Manchester City har gått glipp av noe stort.

Les også: Di Maria snakker ut om neste sesong

—————————————

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp