Kom med tilbud. (foto: milan , twitter)

For litt under et år siden hentet den italienske storklubben AC Milan Jens Petter Hauge fra Bodø/Glimt for 5 millioner euro etter de hadde opplevd 21 åringen sine kvaliteter på nært hold.

Etter ufortjent benkesliting på slutten av sesongen er oppholdet på San Siro ut til å gå mot slutten. Den tyske avisen Bild sier AC Milan er enige med Eintracht Frankfurt om en låneavtale som ender i kjøp om et år, mens andre inkludert transfermarkedsekspert Gianluca Di Marzio melder overgangen vil skje nå.

Det ser med andre ord til å stoppe opp på 24 kamper for AC Milan med fem mål og en assist. – Bundesligaklubben skal være villig til å betale 12 millioner euro for venstrevingen.

En avtale vil trolig skrives i løpet av noen få dager. – Vi tror de gjør en stor feil i å selge nå. Med is i magen og mer spilletid ville Jens Petter Hauge kunne selges for vesentlig mer.

Les: Prøver seg på spilleren Jose Mourinho kalte ‘fenomenal’ og ‘en fremtidig kaptein’

AC Milan betalte 5 millioner euro for å signere Hauge fra den norske siden Bodø/Glimt i oktober 2020. Han har vært med 24 ganger for den italienske Serie A -laget så langt, med fem mål og en assist.

Les på F7: Aldri blitt solgt færre bensin- og dieselbiler