The Gaffer. (foto: villa, twitter)

Ingen blir overrasket hvis Steven Gerrard henter forsterkninger ved å ta en telefon eller to til Liverpool. Aston Villa-eieren har i tillegg ymtet frempå at det ikke kommer til å bli så slapt på vinterens overgangsmarked for klubben som vanlig.

Salget av Jack Grealish har gitt nok av handlingsrom. Hos Liverpool er det i tillegg en spiller som sårt trenger spilletid for å overbevise Gareth Southgate før VM i Qatar.

Forrige sesong ble Joe Gomez satt ut med en lei kneskade, men har opplevd at Klopp denne sesongen knapt har gitt ham muligheten (leggskaden har heller ikke har bidratt).

Bortsett fra 12 minutter mot Manchester City og 1 minutt mot Burnley, har Gomez blitt sittende på benken i åtte Premier League-kamper. Det har riktgnok blitt spill i fire Champions League -og to cupkamper, men for én med ambisjoner om spill for De Tre Løvene, er ikke dette nok.

Ifølge The Mirror står Gomez på lista til Steven Gerrard for januarforsterkninger. Gerrard har umiddelbart opparbeidet seg respekt på Villa Park og vil trolig få det han peker på.

Tidligere Arsenal-spiller Kevin Campell er ikke i tvil om at Villa og Gerrard vil være en god løsing for Gomez.

-Jeg vet at han har vært redusert av skader og at han was hovering around that Liverpool first team before that, men han er i den kritiske alderen der han blir bekymret for manglende spilletid, begynner Campell til Football-Insider.

Joe Gomez

-Villa vil være et godt trekk. Han kan virkelig blomstre med spilletid under Steven Gerrard, sier Campell. Ifølge Football-Insider skal Gerrard styrke «ryggraden» til laget med en ny midtstopper og sentral midtbanespiller i januar.

Joe Gomez på leie kan være en av disse.