The Gaffer. (foto: villa, twitter)

Etter halvannet år i Serie A hos Inter Milan returnerte den engelske veteranen til balløya som free transfer. Oppdraget ble å bruke all sin erfaring til å bidra til at Villa skulle klatre på Premier League-tabellen. I november ble det klart at Dean Smith ikke klarte å følge planen, inn kom Steven Gerrard.

Dette var Youngs andre runde på Villa Park, den første ble avsluttet i 2011 da Manchester United bestemte seg for å signere venstrebacken. De neste årene møtte Young erkerivalen Liverpool og deres terrier Steven Gerrard, ti år senere skulle Young lyde samme Gerrards ordre hos Aston Villa.

Les: PSG dumper 5 spillere

Siden midten av februar har Young mer eller mindre vært fast på banen i Premier League, Steven Gerrard lar det ikke være noe tvil om hva han mener om prestasjonene til 36-åringen.

-Det har allerede vært dialog, og jeg fortalte Ashley Young at jeg vil at han blir hos oss, sier Gerrard ifølge Sky Sports.

Fotballkrigeren Gerrard trenger. (foto: villa, twitter)

Ettårs-kontrakten løper ut til sommeren, nå holder en smilende Gerrard døra åpen for nok en sesong – hvis Young er med.

Les: Zinckernagel gjør det igjen!

(fra google)

23 kamper for Villa dennes sesongen, 11 fra start. Vi tipper Young ikke lar muligheten gå fra seg til fortsatt å spille en rolle i verdens tøffeste liga som nesten 40-åring.