Viktig valg. (foto: villa, twitter)

I helgen sendte Aston Villa Southampton hjem med 4-0 tap. Etter kampen trakk Steven Gerrard frem en Philippe Coutinho som har vært med på å endre hele troppen etter han returnerte til balløya. Villa-manageren gikk så langt som å kalle brasilianerens kamp mot Saints som «Liverpool-form». Nå sikter Gerrard seg inn mot en annen spiller som trenger å komme tilbake til Liverpool form.

Gio Wijnaldum, en av Jürgen Klopp mest betrodde – før han nektet å forlenge og valgte verdensmetropolen Paris. Siden starten hos PSG har det gått rykter om at den tidligere Liverpool-stjerna er alt annet enn fornøyd med posisjonen hos Pochettino. Vi tenkte vårt da nederlenderen kom på free transfer. PSG skal riktignok forsvare at de betaler noen millioner i ukelønn, men utover det er det lite investert i 31-åringen.

Les: Er det bare oss, eller ser Arsenal-stammen ut som en gjeng med tittelvinnere

Sport, sammen med flere medier, melder at Wijnaldum gjør seg klar for exit etter bare én sesong. PSG har langt en prislapp på rundt 250 millioner kroner for å slippe spilleren, Aston Villa skal stå klar med dette beløpet.

(foto: psg, twitter)

Under Steven Gerrard har Coutinho på rekordtid returnert til prestasjoner vi så godt husker fra Liverpool-tiden, Wijnaldum vil trolig trenge enda kortere tid på å tilpasse seg Gerrard-fotball hos Villa. Om nederlenderen er villig til å ta noen sesonger utenfor Champions League-spill, det gjenstår å se.

Vi tror Prosjekt Gerrard uansett har en sterk tiltrekningskraft på en tidligere Liverpool-spiller.

Les: Schalke 04 går igjen inn i full panikkmodus