Viktig valg. (foto: villa, twitter)

Aston Villa var noen små lengder unna poengdeling på Anfield, men måtte gi tapt etter straffe til de røde. Steven Gerrard var skikkelig skuffet og smågrinete etter tapet, men fikk mulighetene til å feire ikke mange dagene senere. På onsdag var det bunnlaget Norwich som ønsket velkommen til Carrow Road.

Dean Smith skulle møte sine tidligere spillere, og burde ha det beste utgangspunktet til å legge en kampplan mot Aston Villa. Norwich-manageren kjenner spillerne hos Villa ut og inn, men etter at Steven Gerrard tok over jobben til Smith er Villa ikke til å kjenne igjen. Dessverre for Smith.

Gerrard har ledet klubben til tre seire på de siste fem kampene, og kunne med seier mot Norwich smake på en midlertidig 9. plass på tabellen.

Kampen bølget frem og tilbake den første halvtimen, Villas Jacob Ramsey tok med seg ballen fra midten av banen og driblet seg elegant frem til en rå avslutning og 0-1.

Norwich presset på resten av omgangen, men ble for tannløse på Villas halvdel. Etter pausen skjedde det heller lite, før Ollie Watkins, på et lekkert innlegg fra Chukwuemeka, punkterte kampen i det 87. minutt.

Steven Gerrard kunne igjen slippe løs seiersgrinet. Thomas Tuchel endret hele sesongen for Chelsea da han ble hentet inn til Stamford Bridge forrige sesong, Steven Gerrard er i ferd med å gjøre det samme for Villa.

Dette kan bli en riktig så lystig jul for Villa-supporterne.