Jürgen Klopp og Georginio Wijnaldum

Barcelona har jaget nederlenderen Georginio Wijnaldum i rundt 12 måneder nå og er dypt inne i forhandlinger med Wijnaldum i håp om å gjøre ham til sin tredje gratis signering av sommeren, allerede er Sergio Aguero og Eric Garcia på vei til Camp Nou. – De kommer gratis fra Manchester City.

Endelig avtale er ikke oppnådd, tidligere i uken kunne et samlet pressekorps melde at de var enige og at det bare gjenstod signering og medisinsk test. Paris Saint-germain har irritert den spanske storklubben tidligere (Neymar) og nå gjør de det igjen, i tolvte time har de kommet med et meget lukrativt kontraktstilbud til Liverpool-midtbanespilleren.

Les: Aston Villa nær rekordavtale – Vinner dragkampen mot Arsenal

Barcelona har kjempet unna interesse fra Bayern München tidligere i år og vært fristende nok til at Liverpool fikk avslag på sitt forlengelsestilbud i vinter. Faktisk klarte de i begynnelsen av mai å parkere Paris Saint-Germain.

ESPN melder i dag at Paris Saint-Germain bruker sin enorme pengemakt og kliner til med et lønnstilbud som parkerer alt annet Wijnaldum har vært borti. Manager Mauricio Pochettino har pekt på Georginio Wijnaldum ovenfor sine rike eiere og forklart at slike spillere trengs på midtbanen hvis Champions League tittelen skal vinnes.

Les på Engelske klubber: Manchester Citys Rúben Dias er årets spiller

Ingen sum på tilbudet til Paris Saint-Germain er lekket, men rykter sier det dreier seg om en dobling av det han tjente i Liverpool, det vil si over 10 millioner pund hvis han drar til Parc des Princes.