Lorenzo Insigne

Avtalen er i boks og den tidligere AC Milan manageren har ankommet Castel Volturno treningsfelt. Han vil holde sin presentasjon pressekonferanse i dag klokka 17.00 GMT.

Gattuso erstatter Carlo Ancelotti som Partenopeis nye trener, og vil umiddelbart gjøre taktiske endringer. – Ancelotti favoriserte en 4-4-2, – han gikk tilbake til det systemet siden hans dager med ansvar for Parma på slutten av 1990-tallet.

Les: Leeds opp på førsteplass igjen etter seier mot Hull

Det var en radikal endring fra de tre årene av Maurizio Sarris periode da var det et 4-3-3-system som vant kamper over hele Europa.

Nå rapporterer La Gazzetta dello Sport og Sky Sport Italia ekspert Gianluca Di Marzio at Gattuso vil komme tilbake til en 4-3-3-formasjon.

Gattuso implementerte det samme systemet mens han hadde ansvaret for AC Milan, og mener angivelig at det er den ideelle formasjonen for å få det beste ut av det nåværende partiet med Napoli-spillere.

La Gazzetta opplyser at Allan vil spille en viktig rolle i omstokkingen, og Eljif Elmas vil få mer spilletid under Gattuso, som venstre midtbanespiller på den «trebemannede» midtbanen.

Les: Ståle Solbakken: «I år har det bevisst eller ubevisst blitt skjevt»

Hirving Lozano og Piotr Zielinski vil flanke Arkadiusz Milik i angrep.

Interessant nok er det ikke plass til Lorenzo Insigne i start XI, kapteinen blir trolig solgt neste sommer.

Ancelotti hadde angivelig ønsket å selge Insigne i fjor sommer for Mauro Icardi, bare for at avtalen ikke mislyktes.