Jeg vil (foto: real madrid)

Det verserer alltid rykter rundt en spiller som Cristiano Ronaldo. For det første har han gjort seg fortjent til tittelen verdens beste – spiller gjentatte ganger. I tillegg er han en mester i å kaste olje på rykte-bålene. Flere kaller det stormannsgalskap, vi kaller det forhandlingsteknikk.

Ronaldo hadde knapt satt fra seg Champions League-pokalen på lørdag før han tok frem den velkjente trutmunnen, og gav signaler om at han var dypt misfornøyd i klubben.

Ifølge AS sørget Reals  verdensstjerne å legge en demper på feiringen ved å fortelle noen at han var misfornøyd med lønnsutbetalingen sin, som gjør ham til en fattiglus – sammenlignet med Barcelonas Messi og PSGs Neymar.

Ifølge avisen opplevde lagkompisene – og nå også supporterne – dette som en skikkelig nedtur med årets verste timing.

AS formidlet at timingen såret mer enn selve beskjed.

Snufs.

Vi skjønner at flere av oss savner tiden da man var villig for å blø for klubben og at klubben kommer foran den enkelte spiller.

Men,

Ronaldo er en verdensstjerne som er skapt av markedskreftene – og selvfølgelig en god dose talent. Portugiseren gjør derfor akkurat det han skal gjøre.

Timing is everything. Og for verdensstjernen Ronaldo er det i seiersrusen han skal vise sin misnøye – ikke når han har en miserabel sesong i La Liga å skryte av.

Les: Ronaldo vil gjøre opp for seg

Du trenger ikke å like hvordan Ronaldo durer frem, men vi må innrømme at vi har stor respekt for forretningsmannen Ronaldo når han tar på seg regissør-rollen i filmen om CR7.

Og skal du har Ronaldo som i klubben din, må du finne deg i å akseptere dette.

Les også: Giggs har alt annet enn glemt Manchester Uniteds Balcácar

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp