Lionel Messi bak.

Etter gårsdagens 0 – 0 kamp borte mot Sevilla har flere av de som er nærmest Barcelona hevdet at deres største stjerne Lionel Messi allerede har begynt å angre på at han ga laget han har vært med siden han var en liten gutt en siste sjanse.

32 år gammel har har fortsatt noen gode år – og Ballon d´Or trofeer i beina. Mundo Deportivo er det nå duket for signaturen som redder Barcelona.

Les: Vi gratulerer Nicki Bille med retur til fotballen

Når alt annet virker kaotisk i den katalonske hovedstaden, har nr. 10 valgt å lede klubben gjennom krisene.

Den spanske avisen hevder Messi er klar for å forlenge kontrakten til 2023. Argentineren hadde en klausul som tillot ham å spasere ut fra Camp Nou denne sommeren, men nå er datoen passert.

Når Messi signerer blir det selvfølgelig på hans egne premisser. Mundo Deportivo hevder klausulen som tillater spilleren å pakke seg ut før kontraktsutløp, legges ved i den nyeste utkastet også. – Men da må det ikke komme mange kamper som den vi så igår.

Les på Popidol: Wanda Nara har et kjempeproblem


At Messi trer på seg Barcelona drakten også neste sesong virker rimelig opplagt, men mye annet må skje først. – Barcelona trenger en makker i stjerneklasse i angrepet og en mer sexy manager enn Quique Setién.

En ting er helt sikkert, det er ikke bra for noen at Geita er rastløs.