You shall not pass!

Det er en bauta som forlater Chelsea til sommeren og det er med en dårlig smak i munnen. Gary Cahill legger ikke papp imellom når han skal beskrive sin siste sesong.

Det er «veldig vanskelig» å respektere Maurizio Sarri etter å ha tilbrakt en «forferdelig» siste sesong i Chelsea under den italienske manageren.

33-åringen ble hyllet av fansen da han ble byttet inn i sluttminuttene i det som høyst sannsynlig er hans siste kamp for Chelsea i helgen. Tidligere Chelsea manager Antonio Conte brukte Cahill så ofte han kunne, men hanhar knapt fått spilletid etter at Maurizio Sarri overtok treneransvaret i London-klubben foran denne sesongen.

Søndag ble han byttet inn like før slutt i Chelseas siste hjemmekamp i Premier League for sesongen. Opptredenen var kun hans åttende i 2018/19.

«Det har vært virkelig forferdelig for meg personlig. Det vil bare bli visket ut når jeg forlater Chelsea. Jeg ser noen av situasjonene med spillere som har vunnet tittelen med Chelsea, ikke bare meg selv, og det har bare ikke vært riktig. Det gjør det veldig vanskelig for meg å ha respekt for noen som ikke har respekt for det som noen av oss har vunnet med klubben» sier Cahill til Telegraph.

«Det har vært veldig vanskelig. Jeg har spilt regelmessig de foregående seks sesongene, og jeg har vunnet alt med Chelsea, så å følge det hele fra tribunen er noe jeg ikke hadde forventet».

Sean Dyche sitt Burnley være svært interessert i den tidligere Bolton-spilleren. Burnley har kjempet gjennom hele sesongen for å unngå nedrykk fra Premier League, neste år ønsker de å hente tilbake en de kjenner godt for å havne litt lenger opp på tabellen.

Cahill har tidligere vært i Burnley på et låneopphold da klubben var i Championship. 33-åringen ble hentet fra Bolton i 2012 og har tidligere spilt for Aston Villa, samt hatt låneopphold i Burnley og Sheffield United.

Han står med 61 landskamper for England.

Midtstopperen har vunnet Premier League to ganger, FA-cupen to ganger, ligacupen én gang, mesterligaen én gang og europaligaen én gang for Chelsea.