Gårsdagens Manchester City trening gir Pep hodepine

Du vet hva du skal gjøre, gutt.

Kevin de Bruyne var med å nesten vinne VM for Belgia og helgens kamp mot helgens kamp mot Arsenal skulle formen testes. Han kom innpå ogklarte å pådra seg et gult kort i en kamp hvor Manchester City var dominerende. – Vant fortjent: Arsenal 0 – Manchester City 2.

Huddersfield venter lørdag i sesongens første hjemmekamp.

Les: Manchester Citys muligheter i Premier League 2018/19

På onsdag var det trening som vanlig, men det ble alt annet enn vanlig for den belgiske stjernen som skadet kneet. Skaden og omfanget av den gir Manchester City manager Pep Guardiola hodepine i starten av Premier League sesongen uten mulighet til å hente inn en erstatter før i vinter.

Det er ikke en hvem som helst som nå blir ute i lengre tid, mange eksperter i engelsk presse sier det nå vil bli vesentlig tøffere for Manchester City å ta Premier League pokalen i år.

Kevin de Bruyne antas å ha skadet sidekollaterlidamentet (LCL) i sitt høyre kne.

Det er frykt for at midtbanespilleren kan settes til å bruke opptil tre måneder på sidelinjen.

De Bruyne scoret 12 mål og sto for hele 21 assist sist sesong. I 2016 gikk City-spilleren glipp av hele 12 kamper etter å ha skadet kneet i en cupkamp mot Everton.

En City uttalelse sa: «Kevin De Bruyne gjennomgår tester på hans høyre kne etter å ha opprettholdt en skade ved trening på onsdag.

«Problemets omfang er ennå ikke kjent, og vi vil gi deg ytterligere oppdateringer om Kevins tilstand med tiden.»

 

Les: Hvordan vil det gå med Manchester City i Premier League? Analyse på Oddsen