Koser seg på tribunen i kampen mot Alaves. Litt etter tok Gareth Bale seg en liten blund

Den meget høyt gasjerte Gareth Bale har kontrakt med Real Madrid frem til 2022, men får ikke spilletid å snakke om av manager Zinedine Zidane. – Det plagde waliseren en stund, men så etter at irritasjonen over å ikke få spille så mye og at han ikke fikk reise til Kina og cashe inn har han innfunnet seg med situasjonen.

Faktisk er det en smilende og tilsynelatende lykkelig Bale som blir henvist til tribunen, såpass fornøyd ser han ut at fansen har begynt å reagere.

Gareth Bale, ikke for å sove, men for moro trakk masken over øyene etter han ble henvist til tribunen for fjerde gang på rad.

Les: Zidane vurderer arsenalet sitt: Hazard, Asensio, Bale, Vinicius, Rodrygo, Lucas …

Han har spilt 100 minutter etter pausen. Og det ser ikke ut til at det betyr noe for ham, gitt smilet. Bale har ikke bidratt til Real Madrids reise til ligatittelen. Han en spilte stund mot Eibar og spilte en drøy time mot Mallorca. Zinedine Zidane ber han ikke lenger å varme opp.

Det er rimelig klart han ikke kommer til å retunere som en av de viktigste spillerne for Real Madrid. – Om han vil vente ut kontrakten, eller om han fortsatt har litt fotball igjen i kroppen vil bare fremtiden vise, Bales agent er helt klar på at de blir sittende kontrakten ut.

Les: Liverpool har trofeet – City har Sterling

Gareth Bale koster Real Madrid ca 3,5 millioner kroner i uken.