Luis Enrique

Manchester United har to ekstremt viktige kamper foran seg mot Leicester og Everton. Med Arsenal og Tottenham fossende frem, står Champions League-kvalikplassen for Rangnick virkelig i fare. Samtidig jobbes det intenst med å hente inn neste manager som sportslig skal redde klubben. Det ene er å finne de riktige kandidatene, det andre er å finne den riktige som sier ja.

For det er ingen selvfølge at de beste trenerne kommer løpende når Manchester United kaller. Louis van Gaal er fortsatt grinete på klubben, og advarer landsmann Erik ter Haag mot å ta jobben (les: Ten Hag holde seg langt unna Manchester United).

Les: Jobber hardt for å signere Joachim Löw før april

Luis Enrique er også en kandidat til å styre den røde horden på Old Trafford, spanjolen gir likevel klar beskjed om at han ikke er aktuell i sommer. Han har viktigere ting fore.

-Jeg skal være i Qatar med Spania fordi jeg har gitt mitt ord, og det er ingenting som gjør meg mer tent enn å skulle representere landet mitt i VM, sier Enrique ifølge Football-Espana.

Les på Engelske klubber: Trenergeniet Marcelo Bielsa ledig på markedet – kaster seg på muligheten

Og hvis det er noen i Manchester eller på balløya som fortsatt ikke er overbevist:

-Jeg kan si det høyere, men jeg kan ikke si det tydeligere. Jeg er hvor jeg ønsker å være, kommer det fra den spanske landslagstreneren.

Enrique har ledet Spania siden november 2019, i sommer til EM-semifinale mot Italia. Spania er på en oppadgående kurve før VM i november/desember, mens Italia står utenfor mesterskapet. Den tidligere Barcelona-manageren garanterer han har fokuset rettet mot å kjempe for Spanias fotballære.

Game face.

Les: Schmeichel viser at han er en ekte leder – gir fra seg kapteinsbindet

Enrique har strøket seg av lista på Old Trafford.