Fikk oppfylt drømmen i Brasil.

Brasilianeren er en del av Manchester United. Inn på akademiet i 2011, inn med de store gutta fra 2014. Likevel, bare 75 seniorkamper for United og resten av tiden på utleie har satt det store spørsmålstegnet på ryggen til 25-åringen.

Denne sesongen skulle det bli fart på Pereira på utlån til Lazio. Klubben sikret en grei 6. plass i Serie A, men for Pereira gikk det ikke som planlagt. Totalt 26 kamper, men bare tre fra start, ga midtbanespilleren åtte hundre minutter på banen til å score 1 og servere 4 assists.

Les: Aston Villa nær rekordavtale – Vinner dragkampen mot Arsenal

Lazio hadde en kjøpsopsjon på Pereira i sommer, men ifølge Corriere Dellos Sport kommer Serie A-klubben ikke til å trykke på knappen.

Ny hodepine for United?

Ja og nei. Den italienske avisen hevder innkomne Maurizio Sarri (går den veien) kan lede til en second chance for Periera. Skjer dette, er Lazio ute etter å forlenge lånet for kommende sesong.

Les på Engelske klubber: Pep Guardiola er årets manager i Premier League

Hva skjer? (foto: pereira, twitter)

Garantert ikke løsningen United hadde håpet på i sommer (kjøpsklausulen på Peireira bekrefter det), men United slipper i så fall å hente brasilianeren tilbake til Old Trafford.

Pereira har plan om å spille seg inn i troppen til Brasil frem mot VM i Qatar, Solskjær kan ikke tilby 25-åringen muligheten.

Les: Solskjær lover forsterkninger: «Må ta noen grep»

.