Juventus mangaer Andrea Pirlo nekter å trekke seg, selv om laget står i fare for å miste kvalifiseringen til Champions League, etter å ha tapt 0-3 til AC Milan. – Italienske medier melder i dag at Juventus når som helst kommer til å meddele at Pirlo som er en av Italias aller største fotballhelter ikke kommer til å lede klubben neste sesong.

De siste ni sesongene har Juventus blitt kronet som italienske mestere. Det vil ikke skje i år, da Inter Milan allerede har sikret seg tittelen. – Men ikke nok med det, Juventus står også i fare for å gå glipp av å kvalifisere seg til Champions League.

Les: Bekreftet: Edinson Cavani blir

Det ser skummelt ut, etter 0 – 3 tapet mot AC Milan på søndag er Juventus nede på femteplass, det er bare tre runder igjen. – De møter tøff motstand i seriemester Inter Milan, Atalanta som ligger på andreplass og Sassuolu som bare har gitt bort to poeng på de siste fem kampene.

Andrea Pirlo er manager og har ansvaret, men han kommer ikke til å gi seg frivillig, noe han fortalte til Sky Sport Italia: «Nei, jeg kommer ikke til å pensjonere meg. Jeg tok denne jobben med stor entusiasme og visste at det ville være utfordringer. Jeg er tilgjengelig for klubben. Det er fortsatt tre kamper igjen, så jeg vil fortsette så lenge jeg har lov»

Juventus er ett poeng bak Napoli og to poeng til bak AC Milan og Atalanta med tre runder igjen.

Les: Italiensk media: Juventus gir Andrea Pirlo sparken