(foto: west ham, twitter)

Egentlig helt siden Declan Rice i 2018 bestemte seg for å spille for England og ikke Irland har ryktene om en exit fra West Ham vært påtrengende i ethvert overgangsvindu. – Mye av London klubbens suksess tilskrives 22 åringens svært imponerende midtbanespiller.

I sommer kunne West Ham manager David Moyes med ujevne mellomrom føle behovet for å fortelle alle at Declan Rice ikke var til salgs og at en milliard er billig. Ralf Ragnick som er manager frem til sommeren har fått mye kritikk for valg av spillestil, treningssystem og personlighet siden han for noen uker siden satte seg i managerstolen. – Han er enig med sin forgjenger Ole Gunnar Solskjær om at Declan Rice hadde passet perfekt inn.

Les: Marca: Barcelona-presidenten prater høyt på bakrommet om at han skal hente Haaland

Nå kliner Manchester United til, i følge The Mirror vil de i løpet av noen få dager legge inn et bud på 100 millioner pund, noe som blir omtrent 1,2 milliarder kroner. – Det er mer enn Paul Pogba som Manchester United kjøpte for 102 millioner euro fra Juventus og til nå tidenes dyreste engelske kjøp Harry Maguire. (80 millioner euro fra Leicester)

Manchester United kan komme til å prøve seg på en kjempesignering i løpet av det pågående overgangsvinduet.

De røde djevlene planlegger nemlig å legge inn et bud på West Hams midtbanespiller Declan Rice (22), skriver tabloidavisen The Mirror.

Det blir hevdet at Manchester United vil legge inn et bud på 100 millioner pund for Rice. I norske kroner tilsvarer beløpet snaue 1,2 milliard kroner.

I så fall går Rice forbi Harry Maguire som tidenes dyreste Manchester United-kjøp. Maguire kostet rundt 80 millioner pund da klubben hentet ham fra Leicester i 2019.

Les: Alfred Schreuder hentet inn etter Phillippe Clement tok sin hatt og gikk

Rice, som også er en viktig brikke for det engelske landslaget, har i lang tid blitt koblet til vesentlig større klubber enn West Ham, men det spørs om London-laget går med på å selge 22-åringen midt i sesongen.

Les på Engelske Klubber: Gao Jisheng har solgt Southampton

Rice sin kontrakt med klubben går ut den 30. juni 2024.