Gabriel Jesus når han er i kampform. (foto: Arsenal)

Da småruskete Casemiro dro på forrige landslagstjeneste for Brasil, måtte han bli noen dager ekstra for å pleie en mindre skade. Tilbake hos klubben som betaler 31-åringen nesten 5 millioner kroner i ukelønn, ble det 45 minutter på banen, så ut på lengre skadeopphold. Mikel Arteta har en situasjon som minner, bare potensielt verre.

Gabriel Jesus er ute med hamstringskade som holder ham borte i rundt seks kamper. Likevel har Arsenal-spissen satt seg på flyet til landslagstjeneste for Brasil. På onsdag kom bekreftelsen fra den brasilianske landslagstrener Diniz at de planlegger å bruke Arsenal-spilleren i VM-kvalik mot Colombia og Argentina.

LES: Har fulgt Erling Haalands fotspor, men gjorde kanskje karrierens største tabbe

-Vi hentet ham hit for en grunn og at det var viktig for ham. Han var en av spillerne som, selv da vi spilte under standarden vår mot Uruguay, klarte å ha en positiv påvirkningen på kampen… Jeg stoler på spilleren og at han er her.. Han kom ikke hit uten en plan. Han sa han følte seg bra.. Han er er i god form, vi gjør ting med stor varsomhet, sier landslagstreneren ifølge Goal.

Og legger til at han har tatt ny MR og lover at Gabriel Jesus vil returnere til Arsenal i bedre tilstand enn da han reiste.

Vi tipper Arteta ikke lar seg imponere.

RADIOSPORTEN: Kasper Dolberg har funnet seg en klubb han kan være skandinavisk, mutt og introvert