G19 landslagsspiller klar for Sarpsborg 08

(c) Bilde: Sarpsborg 08: Sebastian Jarl
Top Article ad

Kjelsås har blitt til en utklekkingsanstalt for gode spillere, noe Sarpsborg allerede har hatt glede av de har hentet Sigurd Rosted fra Oslo-klubben og nå henter de en til som har erfaring fra landslaget på ungdomsnivå. 

Sebastian Jarl er først og fremst en midtbanespiller, men han kan også bekle midtstopper posisjonen.

«Jeg kan bidra godt både offensivt og defensivt i de fleste posisjoner. Jeg er en spiller som alltid gir hundre prosent for laget», sier Jarl, som fylte 19 år 11. januar til Sarpsborg 08 sine sider

Les: Aksel Lund Svindal legger opp etter VM i Åre

Holdningssterk spiller
Beskrivelsen virker å matche godt med hva sportssjef Thomas Berntsen har sett i lysluggen fra Oslo.

«Han er en fysisk sterk spiller som er 1,88 høy med fin pasningsfot. Sebastian er ekstremt trenbar og holdningssterk. Han er god i lufta og klinker til i duellspillet. Han har også ytret et ønske om å spille for oss og har selv stor tro på at han vil utvikle seg her med langsiktig jobbing. Den reisen gleder vi oss til å være med på», sier Berntsen.

Treårsavtale
Jarl har latt seg imponere av Sarpsborg 08 og nølte ikke da klubben tok kontakt.

– Sarpsborg har en bra kollektiv spillergruppe med mye kvalitet og flinke trenere. Jeg vet også at de har et veldig fint miljø utenfor banen. Ambisjonen nå er å utvikle meg til å bli en bedre fotballspiller hver dag og selvsagt vinne så mye som mulig på veien.

Sebastian Jarl har skrevet under en treårskontrakt med Sarpsborg 08 og slutter seg til troppen i Benidorm i løpet av de kommende par dagene.