Fyll og fullstendig kaos. Flere som er skadet

Dario Cologna

Etter å ha gått fem mil måtte det målfoto til for å skille Dario Cologna og Martin Johnsrud Sundby. – Dario Cologna vant

Skisportens store festdag, fem mila i Holmenkollen har alltid trukket til seg mange mennesker, ca 120 000 finner veien til Holmenkollen denne helgen. – De som reiser til Holmenkollen har i mange år blitt overrasket over graden av fyll. Litt inne i skogen ved siden av sporet er det telt landsbyer som er en eneste stor fyllefest.

Det er mange år siden jeg har sluttet å ta med meg barna mine til Holmenkollen.

Selv russen på sitt verste er bedre enn Holmenkollen.

I år var det ekstra ampert hvor folk begynte å sloss fordi de ville komme på et av de mange t banevognene som skulle frakte folk ned til byen.

Det var et voldsomt menneskehav og trengsel. Det utviklet seg panikk og folk besvimte, mange var aggressive og begynte å slos

Flere personer havnet ned i sporet og minst to personer har blitt påkjørt av T-banen. Den ene skal være alvorlig skadet.

 

 

Politiet i Oslo rapporterer om støy og uro. Kaotiske scener, kamper og støy som skal ha oppstått på tunnelbanestasjonene Frognersetern og Holmenkollen

 

Som følge av den nåværende situasjonen er inngangen til t-banestasjonene stengt, og politiet refererer folkemengdene til en nærliggende stasjon.

– Det har vært kaos i t-banen. Fyll ut med overbelastning, sier politiet på plass.

Kort etter midnatt på lørdag kveld kunngjorde politiet at en annen person hadde blitt drevet av t-banen, denne gangen på Voksenila stasjon. Personen er alvorlig skadet, informerer politiet.

Samtidig oppfordrer politiet folkene på stasjonene til å roe seg og ikke «heve» nivået.

«Det er store folkemengder som kjemper mot hverandre, aggressive mot politiet og hopper inn i banen foran t-banen,»