Bruno Fernandes gir råd til Donny van de Beek

Det som skulle bli en fantastisk reise for nederlandske Donny van de Beek til Old Trafford ble slettes ikke slik han skulle ønske. – Stort sett starter kamper på benken for den tidligere Ajax-stjernen og hvis det passer Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær settes han innpå når kampen tikker mot slutten.

Opprørt og vil ikke gjøre intervjuer lenger!

Les: Har endelig fått ut fingeren og lagt inn bud på Napoli-spiss Arkadiusz Milik

Den 23 år gamle midtbanespilleren er lei av å starte på benken, slik han også gjør i kveldens Premier League kamp mot Burnley. Ajax solgte sin stjerne for 35 millioner euro, med håp om at heftige bonuser ville rulle inn på konto etter hvert som milepæler ble oppnådd.

Ole Gunnar Solskjær har fått sving på laget og det er stort sett uten hjelp fra Van de Beek.

Måtte vente til slutten av november med å få sin første Premier League start!

Les på F7: Fantastisk! Spissen Kazuyoshi Miura klar for sesong 36!

Den nederlandske pressen hadde ‘rådet’ Van de Beek om at han skulle ‘pakke sekkene sine med en gang’ hvis han ble utelatt i Uniteds League Cup-semifinalekamp mot Manchester City på onsdag. – Han fikk bare sen cameo da han kom inn i det 88. minutt for å erstatte Fred i Uniteds 2-0-nederlag.

SoccerNews melder Van de Beek nå er ‘opprørt’ og ‘skuffet’ over hvordan hans tidlige karriere på Old Trafford går. De skriver også at han nekter å gjøre intervjuer som et resultat av hvordan han ble behandlet. -Tidligere Ajax-stjerne Ronald de Boer har oppfordret landsmannen til å snakke med United-styret og fjerne tvil rundt sin rolle i klubben før EM til sommeren.

Den 50 år gamle nederlenderen sa til AD: «Euro 2020 (kalles fortsatt 2020 selv om det er utsatt til sommeren 2021) kommer, han vil utvilsomt være der. Kanskje det ville være bra for ham å diskutere med klubben nøyaktig hva de vil ha med ham.

Les: Fabrizio Romano om Klopps transferplaner

«Hvis deres oppfatning av spilletid ikke forbedres, kan det hende han må erklære at han skal lånes eller til og med selges.

«Du må være heldig nå og da. Det ser selvfølgelig ikke bra ut nå, men med en flott ytelse kan det plutselig endre seg fullstendig.

«Vi vet heller ikke hva som skjer bak kulissene. Kanskje de har gjort visse avtaler, vil de gjøre ham klar for neste år denne sesongen.

«Det er alltid litt av et gjetning.»