Photoshop eller en sinnsyk god kroppsbeherskelse? (foto: reguillon, twitter)

Det er ikke bare klubbene som sliter med forutsigbarhet i dette viruskaoset. Avgjørelser om endringer i troppene gjøres kjapt og nådeløst, eller hales ut i det lengste for å avvente situasjonen. For Sergio Reguilon skaper dette et uoversiktlig landskap.

Venstrebacken har vokst opp med Real-merket på brystet, men har til gode å få det skikkelige gjennombruddet på San Bernabeu. Det har riktignok blitt 23 kamper på 23-åringen, men med den siste sesongen i leietjeneste hos Sevilla, har spilleren ikke fått muligheten til å overbevise Zidane om sitt potensiale.

Les: Det eneste United-målet som kan matche Jadon Sancho har nå engasjert superagent

Nå innrømmer Reguillon at han ikke aner hvor han befinner seg når La Liga sparkes i gang 12. september.

-Jeg vet ikke engang selv hvor jeg skal spille neste sesong. Jeg har ingen anelse, men undersøker alle mulighetene jeg har, sier Reguillon ifølge Muchodeporte.

Nå skal han sammen med Sevilla-spillerne og Julen Lopetegui hente Europaliga-trofeet hjem (bokstavlig talt i Sevillas tilfelle).

Torsdag sto han fortsatt uvitende om hvor han skal spille om tre uker, mens han på fredag sendes inn i finalekamp mot Inter Milan. Snakk om kontraster i dette viruskaoset.

Reguillon får i det minste muligheten til å vinne en tittel ute i Europa, det klarte ikke Zidane.

Les: Hadde en gedigen bomtur hos United – er nå førstevalget til Barcelona-manageren