Brahim Diaz

Real Madrid har sammen med stortalentet 21 år gamle Brahim Diaz funnet ut av utlån er den beste måten å sikre en positiv utvikling og nok kamperfaring på høyt nivå.

AC Milan har idag bekreftet signeringen av Brahim Diaz på lån fra Real Madrid. Avtalen, der 21-åringen flytter til Stadio Giuseppe Meazza for sesongen 2020/21, inkluderer ikke en kjøpsopsjon.

Da Brahim reiste til Milano på onsdag for å fullføre detaljene i kontrakten sin var det fullstendig kaos fra det øyeblikket han landet på flyplassen, han gjennomførste den medisinske testen i går og ble klar i dag.

Les: Alexander Sørloth blir for dyr

Planen er klar!
AC Milan ved sportsdirektør Paolo Maldini, insisterte på å bringe spillmakeren til klubben i sommer. – Rossoneri har til hensikt å spille Brahim Diaz som nr. 10, (med en kant hver side av ham). drakt nr. 21 – skjorten etterlatt av Zlatan Ibrahimovic som igjen tar nummer 11 for den kommende sesongen.

Siden han flyttet fra Manchester City i januar 2019, har unggutten slitt med å komme inn på førstelaget til Real Madrid samtidig som manager Zinedine Zidane ser på han som en del av et fremtidig lag.

Les: Athletic: Sergio Romero sterkt ønsket