Leao. (foto: milan, twitter)

Raphael Leao har spilt seg opp som en av de store angrepsstjernene i Serie A. AC Milan gjør alt de kan for å få den portugisiske landslagsspilleren med 8 scoringer og 6 assists på 19 Serie A-kamper til å forlenge. Samtidig presses det på fra gigantene i Premier League som kan tilby økonomisk gull og grønne skoger på balløya. I Milano har forhandlingene mellom Maldini og Leao gått i stå.

Eller rettere sakt full stans. Ifølge La Gazzetta dello Sport har AC Milan jobbet i måneder for forlengelse av kontrakten som løper ut i 2024, der klubben har viftet med tilbud på rundt 7 millioner euro – netto – i årslønn. Dette er et solid tilbud, men ifølge det italienske mediet er forhandlingene strandet på grunn av uenighet om en viktig klausul.

LES: Genial signering som sikrer Premier League-tittelen!

Den eksisterende kontrakten til Leao inkluderer en utkjøpsklausul på 150 millioner euro, og har så langt holdt gigantene på avstand. Dette krever Leao skal endre seg. La Gazzetta dello Sport hevder portugiseren krever at en forlengelse forutsetter utkjøpsklausul ned mot 70-80 millioner euro. Dette er AC Milan ikke overraskende lite lysten på.

Det italienske mediet hevder stemningen på det siste møte mellom sportsdirektør Paolo Maldini og Lea ble småamper og kortere enn planlagt. Arsenal, Chelsea og Manchester City har alle vært linket til 23-åringen. Aner vi en exit til sommeren?

LES OGSÅ: Gennaro «all in» Gattuso ble veid for lett