Fulham-treneren: «David Silva har mer erfaring enn hele laget vårt»

93
Er rolig og fokusert, men forutsetter tålmodighet fra eierne. (foto: fulham, twitter)

Han ledet klubben opp i Premier League og fikk over 1 milliard kroner å leke seg med i sommer. Så langt har dette gitt eierne fire poeng på fem kamper. Fulham-treneren gjør sitt for å minne verden på hvorfor suksess kan ta tid.

Slavisa Jokanovic er en arbeidsnarkoman. Han gir seg aldri, og har gitt Fulhams eiere troen på at klubben har noe å gjøre i øverste divisjon.

Etter en omfattende handlerunde på overgangsmarkedet, har den tidligere serbiske landslagsspilleren spillerne. Men vil han rekke å samordne individene til et lag som takler en laaang sesong i verdens tøffeste liga?

Har noen av de største talentene i ligaen. (foto: fulham, twitter)

-Vi har vist at vi har ambisjoner og gjorde viktige investeringer i sommer. De nye spillerne må nå bli tilpasset måten vi spiller på, og komme opp til neste nivå, sier Jokanovic ifølge Sky Sports

Det Jokanovic nå er avhengig av, er at de fem nye spillerne som ankom på Deadline Day og misset førsesongen, blir akklimatisert på rekordtid.

Fulham-treneren er selv ikke redd for jobben sin  – ennå – og minner verden på at klubben har en enorm jobb foran seg.

Har vært på med mer enn hele Fulham-laget. (foto: manchester cit

-Å spille mot noen av de beste klubbene i verden er en stor opplevelse for spillerne. Akkurat nå er vi et fem-kamper-gammelt Premiier League-lag. Vi trenger definitivt mer erfaring på dette nivået. David Silva spilte sin 350. kamp mot oss, så han har tilpasset seg Premier League mer enn hele mitt lag. Vi må akseptere denne situasjonen og jobbe for å minke avstanden, avslutter Fulham-treneren.

På lørdag venter Watford. Tiden tikker og går, Jokanovic.

Les: Gary Cahill ønskes velkommen til en populær klubb