Du kødder ikke med Ronaldo, uavhengig av hvilken drakt han bærer.. (foto: juventus, twitter)

Linjedommeren Mario Diks var valgt ut til å løpe opp og ned langs sidelinjen under EM i sommer, noe av den største cred´en en assistentdommer kan få. En VM-kvalikkamp har nå spent bein for planene til mannen som var med å dømme forrige års europaligafinale.

I kampen mellom Portugal og Serbia var det så tett som det kunne bli, da Cristiano Ronaldo satte ballen under og forbi keeperen til 3-2 seier på overtid. Trodde Ronaldo.

Les: Bekreftet: Skal fortsette å pushe Schmeichel

Det er ikke første gang superstjernen tar av når dømmingen går mot ham, men i dette tilfellet viste reprisen at Ronaldo ble snytt for en scoring, da forsvarsspilleren som fikk pisket ballen ut av mål gjorde det etter at den hadde passert målstreken.

Mario Diks overså dette og får nå betale prisen.

– Onsdag 31. mars hørte jeg fra Makkelie (hoveddommer) at han ville ha en annen assistent fordi han hadde mistet tiltroen til samarbeidet vårt. Jeg håpet virkelig på mer forståelse og support etter alle disse årene hvor vi har hatt et suksessfullt samarbeid. Det er en meget stor skuffelse for meg når vi er så tett på EM-sluttspillet, sier linjedommeren ifølge Goal.

Les på Popidol: Dave Bautista tøffere enn toget i Zack Snyders ‘Army of the Dead’

Hmm, vi lurer på om konsekvensene på den menneskekelige feilen hadde blitt så stor hvis det ikke hadde dreid seg om CR7. Bare en tanke, altså.

Les: Etter onsdag må Mourinho gjøre plass for Pep Guardiola