Mauricio Pochettino krever at Klopps avskjedsgave ikke pakkes ut på Wembley. (foto: Chelsea, x)

På søndag spaserer Mauricio Pochettino og Jürgen Klopp inn på Wembley for å spille om det som blir Liverpool-managerens siste engelske ligacupfinale. Det samme gjør Chris Kavanagh, som skal dømme kampen mellom Chelsea og Liverpool. Pochettino frykter det ubevisst kan bli en kamp der marginene dyttes over på Liverpools side.

I januar vant Liverpool 4-1 over londonklubben på Anfield. Pochettino innrømmer Liverpool var det bedre laget, men fremhevet to «klare» straffer Chelsea ble snytt for og mente at for mange av 50/50-avgjørelsene, som kan gå begge veier, gikk i Liverpools favør.

LES: Ole Gunnar Solskjær nevner tre «riktige profesjonelle» fra sin tid i Manchester United

På søndag frykter Chelsea-manageren at dommerne ubevisst vil gi etter for hypen om at dette er Klopps avskjedssesong.

-Jeg tror vi må være sikre på at vi skal konkurrere og bli rettferdig dømt i hver eneste avgjørelse. Jeg er den første som kommer til å si at Liverpool er fantastisk og Klopp er en av de beste trenerne i verden, men jeg tror etter min siste erfaring med å spille [på Anfield], det jeg ønsker på Wembley er å spille en kamp på samme nivå og at det beste laget vil vinne, begynner Pochettino ifølge Goal.


-Vi er Chelsea og vi må konkurrere med de samme verktøyene. Hvis de er bedre utført av Liverpool, vil vi gratulerer dem, men vær rettferdige i hver eneste avgjørelse. Presset handler om å ikke levere jobben for Klopp, nei, presset er å ikke være en del av [hypen], kommer det fra Chelsea-manageren.

F7: «Green Street Hooligans» får enda en oppfølger

OPPATERT: Liverpool-spillerne ga Klopp hans første avskjedspresang