Lionel Messi, den største bjellesauen av dem alle (foto: Inter Miami)

Inter Miami har dyktige markedsførere på laget. Den største er selvfølgelig David Beckham som får et kamera eller mikrofon rettet mot seg når han selv ønsker det. 4. februar var den et stappfullt Hong Kong Stadium som ventet på Beckhams fotball-keiser, Lionel Messi. 40 000 hadde betalt flere tusen for billett til treningskampen mellom Hong Kong All Stars og Inter Miami. De fikk oppleve historiens beste spiller, men ikke der de ønsket det.

Lionel Messi ble sittende på benken gjennom hele kampen. Illsinte og skuffete billettkjøpere som hadde kommet for å oppleve Messi på banen krevde penger tilbake, spesielt etter at Messi bare tre dager senere spilte en halvtime mot Vissel Kobe.

LES: Ronny Deila vil friske opp spansken

Nå melder Talter Asia i en pressemelding, arrangøren av vennskapskampen, at de tilbyr 50 prosent av billettprisen tilbake for de som kjøpte billett gjennom offisielle kanaler.

Vi tipper MLS-klubbene tar dette med i betraktningen når de skal jekke opp billettprisene for kamper der Lionel Messi på papiret skal spille.

ENGELSKE KLUBBER: Der kom poengtrekket som løfter Luton Town over den røde streken