Frustrert Manchester City stjerne kan tvinge igjennom salg

Går tre ganger rundt Carrasco, mener nå vi.

Både Liverpool og Manchester City fortsetter å vinne kamper i toppen av Premier League, to meget dyktige managere Jürgen Klopp og Pep Guardiola henter frem det ytterste i kampen om seriegull. 

Ikke alle blir med på ferden, ihvertfall ikke så mye som de ønsker og da kommer det frustrasjon, i følge Teamtalk er Leroy Sane ikke fornøyd med sin egen situasjon og kan tvinge igjennom en overgang til serieleder i Bundesliga, Bayern München eller serieleder i Serie A Juventus.

Les: Tiger Woods vant Augusta Masters

Pep Guardiola har bare benyttet Sane syv ganger fra start i de 18 siste kampene, oftere og oftere blir han sett på som en «superreserve» noe som er ikke er godt nok.  – Det er bare å se på de siste fem kampene til Manchester City, Leroy Sane har ikke startet mot Cardiff, Swansea, Schalke, West Ham og Newport.

Hovedproblemet er Raheem Sterling og Bernardo Silva, som begge har hatt en meget bra utvikling i år, det er neste umulig for Pep Guardiola å ikke ha med en av de i startoppstillingen.

Les på Popidol: «Det kommer nye Star Wars filmer, men nå vil vi ta en pause»

Det er langt fra sikkert at Manchester City vil la Leroy Sane gå helt uten videre til tross for at de har en meget sterk angrepsrekke. Teamtalk skriver at hvis det ikke blir en rask bedring vil den tyske stjernespilleren tvinge igjennom en overgang, men det trengs en klubb med et stort sjekkhefte. Aktuelle klubber er Juventus, Atletico Madrid og Bayern München.