Vet det kan komme. (foto: Manchester City)

Bruno Guimaraes er på radaren hos de største Premier League-klubbene samt Real Madrid og Barcelona. Hvis vi ser bort fra den siste klubben, er noen garantert villig til å trykke på utkjøpsklausulsknappen med 100 millioner pund. Newcastle tvinges til å selge for å manøvrere seg tilbake innenfor Financial Fair Play-reglene, et Guimaraes-salg virker nå uunngåelig. For Pep Guardiola er dette gode nyheter.

26-åringen har vært den store stjerna hos Newcastle siden han ble hentet til St. James’ Park i 2022 for 40 millioner pund, i Premier League anses den defensive midtbanespilleren, proppfull av offensive gener, som en av ligaens aller beste.

LES: Gir Ronny Deila sparken!

Manchester City, Manchester United, Liverpool og Chelsea er ifølge Football-Insider alle klar for å kjempe for signering av den brasilianske landslagsspilleren, Newcastle skal utnytte «tvangs»-salget til å styrke i flere posisjoner.

Ifølge Football-Insiders kilder planlegger Newcastle å forsterke med ny midtstopper, sentral midtbanespiller og spiss, salget av Guimaraes skal brukes til å manøvrere seg innenfor Financial Fair Play-reglene og samtidig forsterke troppen. Med andre ord: Døra står åpen for Guimaraes-salg.

Det er spesielt Manchester City som gjør seg klar for signering til 1,4 milliarder, der Pep skal team up Rodri og Guimaraes. Avstand til Arsenal og Liverpool skal sikres før neste sesong

F7: Ronny Deila har ikke vist nok av «Brugges DNA i spillet»