Youssoufa Moukoko (foto: bundesliga)

Barcelona har sett det Manchester United faktisk har fått med seg for en stund siden. Borussia Dortmund sin 18 år gamle tyske spiss Youssoufa Moukoko har en eksplosiv fysikk som er fullt i stand til å løpe igjennom en murvegg.

Hans stor idol gjennom hele oppveksten er Robert Lewandowski som nå benyttes aktivt i rekrutteringsarbeidet til Barcelona. – Denne sesongen har Barcelona vist seg å være ganske tynne i angrep. I tillegg til den polske superstjernen kan spillere som Memphis Depay og Ferran Torres benyttes.

Les: Scott Parker forvirret: -Jeg skjønner det ikke

Borussia Dortmund har for en gangs skyld sovet i timen og ikke klart å forlenge avtalen til Youssoufa Moukoko. De har valget mellom å selge med rabatt nå eller slippe han gratis til sommeren. – Kort sagt, spissen bestemmer selv sin egen fremtid.

Det er lønnstilbudet til den tyske storklubben som ikke henger sammen med forventningene til Youssoufa Moukoko. – De jekket nylig opp sitt forlag til 3 millioner euro pluss tillegg, en sum som er milevis unna det Manchester United pleier å betale.

Moukoko foretrekker å flytte til Barcelona fremfor en hvilken som helst annen klubb. Både Manchester United og Manchester United og Chelsea er ivrige og vil ikke som sjefene på Camp Nou vente til i sommer. Manchester United har sagt at de vil betale 15 millioner euro som Borussia Dortmund krever, hvis de får en dedikert spiller som skulle ønske seg noe annet. Chelsea har med en tut og kjør holdning og kjøper hvis de får lov.

Vi skal ikke helt avskrive Borussia Dortmund heller. – De er kjent for svært dyktige på overgangsmarkedet. Bild skriver på nyttårsaften at de vurderer et nytt og bedre forlengelsestilbud.

Les: Tidligere Liverpool-stjerne til fransk storklubb