Det er klart at fotballspillere knytter et helt spesielt bånd til sine frisører, litt på samme måte som vi vanlige folk etablerer en relasjon til de som serverer oss en øl eller to. Spillerne på den danske Superliga klubben Brøndby har en frisør de liker.

Den stolte frisøren til spissen Samuel Mraz kom med lykkeønskninger på Instagram.

«Farvel og takk for denne gangen» og «lykke til i fremtiden»

Vallensbæk frisør Mürsel Colak har ansvaret for håret til flere Brøndby-spillere de siste to årene, og det gir han oppmerksomhet på Instagram. – Nå har han bestilt eller ikke avslørt et klubbbytte.

Les: Har brukt en milliard på flopper

Samuel Mraz kom til Brøndby i fjor sommer fra italienske Empoli på en leieavtale, og det har lenge vært et stort spørsmål om Brøndby ville bruke kjøpsretten på syv millioner kroner, som de hadde sikret seg.

Brøndby har foreløpig ikke kunngjort noe, men med frisørens avskjed ser det ut til at en beslutning er tatt, og Brøndby har vendt tommelen ned for Mraz.

Spissen stod i skyggen av Kamil Wilczek i høst og satt i de fleste kamper på benken. Det ble til syv korte omganger i Super League uten mål, mens han scoret to ganger i sine to kamper fra start, så han virket som en verdig arving da Kamil Wilczek ble solgt.

«Nå har vi faktisk råd til å oppfylle en Mraz-avtale hvis det viser seg at han vil være den eksakte erstatningen», sa sportssjef Carsten V. Jensen i forbindelse med Wilczek-salget.

Og nå tar spillernes frisør farvel med slovakien, som etter planen skal hjem til Empoli, der kontrakten går ut i 2022.

Sigurd Rosted er den siste Brøndby-spilleren på frisøren Vallensbæk

Tidligere har også navn som Kamil Wilczek, Hany Mukhtar, Ante Erceg, Rezan Corlu, Marvin Schwäbe, Besar Halimi, Dominik Kaiser, Anthony Jung, Josip Radosevic, Jacob Pryts, Uffe Bech, Filip Blazek og sist Sigurd Rosted blitt kuttet på Mürsel Colak i Vallensbæk. Det dokumenterer hans imponerende fotosamling på hans Instagram-profil.