Moldes ballfordeler startet Eliteseriesesongen på ypperlig vis, Fredrik Aursnes fikk høy score på alle spillerbørsen og en assist i gårsdagens 2 – 0 seieren over Kristiansund. – Det var likevel ikke den kampen som vekket interessen til storklubber både i Spania og Italia.

Allerede for et år siden var den franske klubben Toulouse på banen med et bud på 3 millioner euro, et bud som Molde aksepterte men avtalen gikk ikke igjennom. – Avtalen til Fredrik Ausnes ble ikke forlenget, trolig på grunn av den enorme interessen ute. Den 25 år gamle midtbanespilleren har avtale med Molde ut sesongen, en avtale som trolig ikke blir forlenget.

Les: Blir konsekvenser: «Ikke prøv deg på Eric Dier eller Pierre-Emile Højbjerg»

Atletico Madrid som leder La Liga og Atalanta som ligger på andreplass i Serie A er begge svært interesserte i Fredrik Aursnes sin meget elegante pasningsfot.

Fredrik Aursnes er naturlig nok interessert i å dra, noe han forteller til VG. «Det ville være en flott mulighet for meg å bytte enten i sommer eller etter neste sesong hvis jeg ikke forlenger kontrakten. Imidlertid fokuserer jeg på Molde, men vi må se hva som skjer.»

«Jeg må spille bra og prestere. Og så føler jeg at jeg er god nok for en større liga. Jeg har gjort det bra de siste sesongene, så kanskje det er på tide for meg å bytte til en større liga og bedre klubb»

Les: Julian Draxler er tapt for Arsenal