Franskmann fortsetter i laget for lidenskap i to år til

(c) Bilde: Kristiansund: Christophe Psyché

Franske Cristophe Psyché har vært på en mini norgesturne pluss en svipptur innom Tjekkia etter han kom til Kristiansund i 2011. Han har spilt for HamKam, Sogndal og tjekkiske Banik Ostrava før han returnerte til Kristiansund i sommer.

Troppen for neste års sesong er i full gang med å settes sammen. I dag ble det klart at Christophe Psyché blir Kristiansund-spiller også de to neste årene.

Les: Champions League-kampene i februar er klare

Sportslig leder i KBK, Kenneth André Leren forteller om en spiller som har har overgått forventingene, spesielt i perioden hvor han spilte fast i siste del av sesongen:

«Christophe har etterhvert lang fartstid i klubben, og kjenner Nordmøre og klubben godt. Han kom til oss i høst etter lang periode uten førstelagsfotball pga skade, og har overgått våre forventninger siden den gang. Spilte så å si fast de siste månedene av årets sesong, og var en viktig bidragsyter for oss hele veien inn.

Les:Molde gir opp å utvikle angrepstalent, selges til Sverige

Psyché er en spiller med bra erfaring fra norsk toppfotball, og er en stopper med både bra tempo og fysikk. I tillegg er han en veldig fin og positiv type å ha i spillergruppen. En viktig signering for KBK som gir oss god konkurranse på stopperplass.»