Fransk verdensmester skyves ut i fotballkulda

Smiler her, men må pent innfinne seg med å bli sendt ut av troppen. (foto: tolisso, twitter)

Da Frankrike vant VM i 2018 var midtbanespilleren på banen i fem av de åtte kampene. En gedigen suksess, samtidig som dette var starten på nedturen.

Corentin Tolisso har hatt maks uhell i karrieren de siste to sesongene. En lei korsbåndsskade forrige sesong sørget for et traurig år med 2 Bundesliga-kamper (sørget likevel for én scoring), mens det denne sesongen har blitt totalt 10 Bundesliga-kamper og noen cupkamper.

Ikke mye å skryte av for en regjerende verdensmester. Og dessverre blir det verre.

Les: Manchester United setter av 3,4 milliarder til tre utrolige spillerkjøp

Ifølge Bild har Bayern-ledelsen bestemt seg for å rydde i stallen og frigjøre penger til massive spillerkjøp til sommeren. Den tyske avisen hevder Tolisso allerede er blinket ut for å sendes på dør.

Den tidligere Lyon-stjernen har forøvrig fått den mildt sagt originale klubbeier Jean-Michel Aulas til å fyre. Det var i en derby-kamp mot St. Étienne i 2016 at Tolisso pådro seg et rødt kort for første gang i karrieren.

Nå er riktignok Lyon-eieren en uforutsigbar type, men dette var vel i overkant selv for ham?

Egentlig ikke, for det hører med til historien at Tolisso klipte ned samme spiller (!) som lagkamerat Ghezzal hadde taklet og pådratt seg rødt kort på noen minutter tidligere.

Uansett bakgrunn, Tolisso har noen få måneder på seg til å overbevise klubber om at han kan komme tilbake til prestasjoner under VM 2018.

Les: Liverpool-direktør: Coutinho sto i veien for suksessen