Fransk superstjerne vil forlate Real Madrid i sommer

511
Raphael Varane

Raphael Varane er bare 25 år, men likevel har han de gjeveste trofeene en fotballspiller kan ha i bagasjen, Champions League, La Liga og VM med Frankrike i sommer.  

Klubber med god økonomi står i kø for å sikre seg det som er en av Real Madrid sine viktigste spillere, midtstopperen kan godt tenkes å slå alle rekorder for forsvarsspillere, blant andre Manchester United skal være villige til å bla opp en milliard.

Les: Premier League er alt annet enn matematikk, men her er regnestykket til Solskjær

For ifølge spanske medier har Raphael Varane (25) gitt beskjed til Real Madrid om at han ønsker å forlate klubben før neste sesong sparkes i gang.

Det skriver den engelske tabloidavisen Metro, som melder at den franske midtstopperen ønsker seg til Premier League.

Real Madrid manager Zinedine Zidane er utad sikker på at Verane blir:  «Jeg kan bare fortelle at han er veldig fornøyd her. Han har vært i klubben i åtte år og gjort det fenomenalt bra»

» Å si at jeg ikke er fornøyd med Real Madrid, er ikke sant,» sa Varane til franske medier etter å ha hjulpet sitt land med å slå Moldova 4-1 i en Euro 2020-kvalifisering.

«Jeg er hos Real Madrid. Den største klubben i verden. «Jeg er stadig i en utfordring for meg selv fordi kravet her er det høyeste nivået.»

«Jeg er fokusert på karrieren min. Vi hadde en tøff tid midt på sesongen der vi måtte kjempe. Jeg har gitt alt i denne skjorten, og jeg kan være stolt av det.»