Har blitt tvunget til å slippe løs ungdommen. Belønningen kom umiddelbart.

Med legendestatus på Stamford Bridge har Frank Lampard en god porsjon med godvilje og automatisk støtte hos eier, ledelse, spillere og supportere. Dette kan han saktens trenge når mye gikk til fotballhelvete før den tidligere Derby-manageren fikk på seg manager-dressen.

Overgangsnekt, Eden Hazard til Real Madrid. Så hvordan påvirker dette en (nesten) sylfersk manager som har hele fotballverdens øyne på seg de neste månedene?

– Målet er å kjempe for tittelen allerede i år. Det er det jeg sier. Om jeg gikk inn i garderoben, satt meg ned og aksepterte at vi ikke kunne det, så hadde jeg vært i feil klubb. Transfernekten har vært noe vi har visst om en stund. Det samme med Eden: Han var borte før jeg kom. Fokuset må være på kollektivet nå. Og hvis du snakker om å score mål, så vet jeg at vi har spillere som Tammy (Abraham), (Olivier) Giroud, Wilian og (Mason) Mount, med flere, som kan score mål, sier Lampard ifølge TV2.

Les: Real Madrids U21-landslagskaptein skal spille i Premier League

Om noen få helger begynner moroa for Lampard og Chelsea. Da starter de like godt mot en annen fotball legende som er i samme situasjon. Søndag 11. august venter Manchester United på Old Trafford.

Les på Popidol: 69 tips og råd for enda bedre sommersex

Men selv om lista er hevet høyt for Solskjær, har Lampard Chelseas tredjeplass i ligaen og seier i  Europaligaen som sammenligningsgrunnlag.

Vi har trua på deg, Frank.

Les: Endelig får Costa vise hvem som er den største oksen i Madrid