Chelsea ser ut til å stjæle sommeren. (foto: chelsea, twitter)

Vi er vant til at Chelsea-eier Roman Abramovich står knedypt inne i alle de største avgjørelsene på Stamford Bridge. Og sikkert også flere av de mindre. Når det gjelder Frank Lampard var situasjonen en helt annet. Vi kaller det derfor historisk.

Hvordan skal vi egentlig tolke dette?

-Jeg har ikke snakket med ham et minutt. Jeg har pratet mye med Marina. Vi to har jobbet gjennom detaljene, for det er sånn jeg  ønsker å jobbe i denne klubben og hvordan de ønsker at jeg skal jobbe med dem, sier Lampard ifølge ESPN.

Betyr dette at vi aner en viss kulde mellom eier og ny manager? Tvert i mot.

-Jeg vil snakke med ham i  løpet av førsesongen. Jeg vet han er en opptatt mann og veldig privat, noe jeg respekterer, forsetter Lampard.

Les: Buffon fikk tilbudene fra Juventus – takket nei til begge

Nå hører det med til historien at Abramovich og Lampard har et forhold som ble bygget opp over mer enn ti år. Lampard vet derfor hva eier vil og står for, så dermed var det opp til «løpejentene -og guttene» å ta seg av detaljene.

-Jeg kjente det fra minuttet Abramovich kom inn som ny eier. Jeg husker han landet ved Harlington, kom inn og pratet med oss. For meg endret landskapet seg i klubben umiddelbart, styrt av desire for excellence, avslutter Lampard.

Vi kjenner at dette blir bra for Chelsea.

Les: Zlatan gjorde det selvfølgelig selv