Frank Lampard

Manager Marcelo Bielsa gjorde Frank Lampard opprørt da han sendte en Leeds-spion til Derbys treningsfelt i januar 2019. I kveld møtes de igjen på Stamford Bridge.

Chelsea manager Frank Lampard rykker ut før kvelden kamp med en uttalelse som er det motsatte av hva vi ser før en boksekamp. – Null hat, kun harmoni.

Les: Rosenborg har vært i Sverige og hentet seriemester

Lampard: Spygate var en flott nyhetshistorie, men nå respekterer jeg Bielsa og Leeds

Det er nesten to år siden Bielsa sendte en Leeds-ansatt for å spionere på Derby County – da ledet av Lampard. Denne personen ble tatt utenfor Rams ‘treningsfelt, og Leeds ble ilagt en bot på 200 000 £ av den engelske fotballigaen i februar 2019. Bielsa, som sa at det ikke hadde vært en isolert hendelse, erklærte senere at han betalte straffen personlig.

Argentineren sa tidligere denne uken at han hadde lært av den hendelsen, når det gjelder det som ikke var akseptabelt i det England. Lampard og Bielsa møtte hverandre flere ganger i Championship og i dag møter de hverandre igjen, Leeds er allerede på plass på Stamford Bridge til kveldens kamp. (Kl 2100)

På en pressekonferanse fredag ​​sa Lampard: «Jeg er absolutt ikke bekymret for hvilken leksjon han har lært eller ikke. Jeg kommer ikke til å henge med det med dette spillet. Det er borte for lenge siden. Jeg respekterer ham og jeg respekterer Leeds . Jeg er hovedsakelig opptatt av at vi har rett i å prøve å vinne kampen. «

«Det er fortid. Det var en stor nyhet og det er borte. Jeg ser på ham og hvor godt han gjorde det. Han tok Leeds opp året etter, de var en av de sterkeste lagene, sannsynligvis det sterkeste laget i mesterskapet. Så det var et veldig stolt øyeblikk for oss – for meg selv faktisk – å gå imot ham og vinne det kampen, men det er et spill som er borte nå. Jeg går opp mot ham med et lag i god form. Jeg ser bare fotballdelen nå. «

Les: Claudio Ranieri i knalltøffe forhandlinger