Terrieren. (foto: chelsea, twitter)

Finale i Champions League, finale i FA Cupen, topp 4 i Premier League. Chelsea-supporterne har glemt første del av sesongen og ligger på den oppblåsbare madrassen og surfer på bølgen til Thomas Tuchel. Heldigvis er det hvertfall én som ikke har glemt at Frank Lampard gjorde forarbeidet.

I takt med Chelseas enorme suksess fra slutten av januar, har vi sendt noen varme tanker til Lampard. Overgangen fra Chelsea med Chelsea-ikonet til uten, har vært skremmende stor. Likevel har Lampard gjort preppingen og oppkjøringen som har satt Thomas Tuchel i posisjon til å glise bredt på pressekonferansene.

Les: Liverpool legende Robbie Fowler i sluttforhandlinger med kriseklubb

Selv om supporterne ser ut til å ha glemt Big Frank, viser nå Tuchel at Lampard har vært en viktig del av teamet som styrer inn mot titlene.

Riktignok på et ledende spørsmål om hvor stor fortjeneste Lampard har for prestasjonene til Chelsea, men likevel.

-Sikkert, du kan bare nå til finale i FA Cupen eller Champions League hvis du klarer deg gjennom the group stage. Og Frank hadde en utrolig statistikk i gruppespillet i Champions League og vant alle FA Cup-kampene som var å vinne, begynner Tuchel ifølge Goal.

Les på Engelske klubber: Conor McGregor kan hjelpe Manchester United

Thomas Tuchel passer på det kjæreste han har

-Dette la fundementet for at vi er i finalene, og jeg vil aldri glemme det. Jeg er ikke flau eller er redd for å si det høyt. Det føltes slik fra den første dagen jeg kom hit, sier Tuchel.

Takk. Endelig én som gir Lampard cred.

Les: Citys Laporte skifter landslag rett før EM