Frank Lampard

I forkant av dagens hjemmemøte mot Chelsea har Everton manager Frank Lampard et behov for å fortelle litt om fremtiden. – Selv om klubben skulle rykke ned, har han ingen planer om å forlate klubben.

Det ser ekstra skummelt ut akkurat nå, Everton ligger de på en 18.plass med fire poeng opp til Leeds som befinner seg på trygg plass. – På den positive siden, de har to kamper mindre spilt en de rundt dem på tabellen. Norwich som tapte i går mot Aston Villa er definitivt på siste plass og allerede rykket ned.

Det er seks kamper igjen av sesongen for Everton. De har kun klart å vinne én av de siste fem kampene i Premier League.

Everton-manager Frank Lampard forsikrer imidlertid at han nyter det store presset og han har ingen planer om å forlate klubben dersom det skulle ende med et nedrykk.

– Jeg er veldig engasjert i Everton. Jeg har elsket hvert minutt av klubben. Noen ganger blir jeg spurt om jeg trives når det er så mye press. Jeg kan bare si at jeg elsker det, sa Lampard ifølge The Guardian og fortsatte:

– Jeg har blitt godt mottatt av klubbens fans og de har backet meg opp. Jeg skal gjøre alt for å få klubben tilbake dit jeg tror vi hører hjemme.

– I forhold til min dedikasjon til jobben kan jeg slå fast at jeg vil gi alt for klubben så lenge Everton vil ha meg, avsluttet Lampard.

Les: Ferdinand med godt råd: «Meningsløst» å bytte til Manchester United

Frank Lampard og Everton får besøk av Chelsea klokken 15.00 i dag.