Drilles skikkelig hver eneste dag. (foto: liverpool, twitter)

En av sommerens store overganger var da Liverpool hentet brasilianske Fabinho fra Monaco for nesten 480 millioner. Flere eksperter mente at han var akkurat det Liverpool manglet, men midtbanespilleren var ikke engang i kamptroppen mot Leicester i helgen.

Men stor bredde i troppen og få spillere på skadelisten i begynnelsen av sesongen har betydd at storkjøpet har sitter mer tribunen enn han har vært på gressmatta på Anfield.

– Dette er er normale avgjørelser du må ta hver uke med troppen, og det er det jeg har gjort. Det er ingen problemer med Fabinho, han er her, sa Klopp tidligere i sesongen.

I pre-season antydet Klopp at Fabinho måtte ha mer tid på omstille seg til sitt nye lag enn en spiller som Naby Keita. I Monaco har han spilt i et helt annet system enn det Liverpool gjør. Dette har tyskeren gjentatt flere ganger da spørsmål om Fabinho har dukket opp utover i sesongen.

Men nå er det mye som tyder på at situasjonen har endret seg i Liverpool. Spillere som Henderson og Keita er skadet og Fabinho har brukt tiden godt på treningsfeltet. I går fikk Fabinho sin andre kamp fra start for de røde og tok var på sjansen mot Røde Stjerne i Champions League. Brasilianeren dominerte på midtbanen og ble kåret til banens beste med imponerende tall.

Liverpool vant 4-0 og topper sin gruppe etter tre kamper foran Napoli og PSG.