Patrick Kluivert fryktet av ethvert forsvar.
Annonse

Vi må innrømme det er litt overraskende at to legender som Patrick Kluivert og Guti begge er interessert i managerjobben i den skotske klubben St.Mirren som ligger i Paisley i Renfrewshire.

Kan tenkes det bare er det fotballfaglige, de spiller tross alt øverst i skotsk fotball, eller så kan det være nærhet til noen av verdens beste destillerier som  Aberfeldy, Edradour, Balblair, Ben Nevis, Dalmore, Glen Ord, Glenmorangie, Oban, Glendronach, Old Pulteney, Tullibardine og Tomatin.

Les på F7: Manchester United og Real Madrid er som søsken

Den gamle spisshelten Patrick Kluivert var en av de som har fått æren av å gjøre Barcelona så store som de er idag omtrent samtidig som han løftet Nederland sitt landslag til å bli et av verdens beste. – Han har den siste tiden jobbet med spillerutvikling i Paris Saint-Germain, nå ønsker han tydeligvis totalansvar.

Real Madrid legenden Guti, José María Gutiérrez Hernández, er også keen og veldig aktuell for jobben. Guti var en ungdoms-spiller på Real Madrid og gikk i gradene, han ble en del av førstelaget i 2005 et år etter Patrick Kluivert gikk fra Barcelona til Newcastle så de to møtte aldri hverandre i «El Clasico». Guti fikk 387 kamper for Real Madrid før han tok en sesong i  Beşiktaş. Siden 2011 har han jobbet med ungdomslaget til Real Madrid.

.